Getting My διακοπες κυπαρισσια To Work
Getting My διακοπες κυπαρισσια To Work
Blog Article
Ο κύριος Δημήτρης ευγενεστατος.Ευχαριστουμε για την φιλοξενία.Μαρια -Παναγιωτης.
Με μόνιμο ιατρό Εσωτερικής Παθολογίας ενισχύθηκε η Νοσηλευτική Μονάδα
Of course, in case you’re planning to get out of your respective convenience zone. There’s free time to investigate by yourself, so you can be as social as you'd like.
Σήμερα, στους πρόποδες του βράχου είναι χτισμένη η γειτονιά της Βρύσης, ενώ μέσα στον ίδιο τον βράχο, πολύ κοντά στην πηγή που οι ντόπιοι ακόμα λένε «πηγή της Αταλάντης» είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας.
Σε γενικές γραμμές ήταν ήσυχα, οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό ήταν ευγενέστατοι, το φαγητό συμπαθητικό και φτηνό και όλα αυτά δίπλα στην θάλασσα.
Κυπαρισσία: Τίμησαν τον Άγιο Αθανάσιο Αρχιεπίσκοπο Χριστιανουπόλεως
Και αν μείνεις από την πάνω μεριά του δρόμου, όχι φάτσα παραλία αλλά απέναντι που είχα μείνει εγώ, από σκιά άλλο τίποτα. Θα περάσεις καλά.
Είναι εξαιρετικής ομορφιάς γραφικό παραθλασσιο χωριό που μοιάζει να ανήκει σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, ενώ βρίσκεται στη Λακωνία στους πρόποδες του Πάρνωνα. Είναι λόγο δύκολη η πρόσβαση από ορεινό δρόμο γεμάτο στροφές που δύσκολα τον ξανακάνεις παρά μόνο για να φύγεις.
Τα κύρια γεωργικά προϊόντα που παράγονται στη Μεσσηνία είναι οι ελιές, τα σταφύλια, η σταφίδα, τα σύκα, τα εσπεριδοειδή και τα οπωροκηπευτικά.
Wurden von einer sehr unfreundlichen Angestellten empfangen… hatten das Gefühl nicht willkommen zu sein und stören… hat alles sehr knapp erklärt… Das Hotel selbst ist sehr schön.. auch der grosse Pool
Αν και η σκιά και οι παροχές σηκώνουν πολλές βελτιώσεις και γενικότερα οι εγκαταστάσεις δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο, χαλάρωσα και ξεκουράστηκα.
Το Κάστρο της Αρκαδιάς: Στην Κυπαρισσία, πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό της Παλιάς Πόλης, δεσπόζει το επιβλητικό κάστρο της Αρκαδιάς, το οποίο αποτελεί το κόσμημα της πόλης. Λόγω της θέσης του ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μία μαγευτική θέα σε όλη τη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με τους μελετητές, το κάστρο αποτελεί φραγκικό κτίσμα. Ωστόσο, στο ρου της ιστορίας, το κάστρο πέρασε στα χέρια διάφορων λαών. Το κάστρο ανοικοδομήθηκε από τους Φράγκους, ανασκευάστηκε από τους Βυζαντινούς και αργότερα επεκτάθηκε από τους Τούρκους και τους Ενετούς.
– Γιορτή Μπάμιας στο δημοτικό διαμέρισμα Αρμενιοί, όπου προσφέρονται μπάμιες μαγειρεμένες με κοτόπουλο.
Και τέλος η Μητρόπολη, το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο ενδιαφέρον click here κομμάτι του χωριού, που βλέπει στην ομορφότερη παραλία του.